
הנשים הגדולות של העיר העתיקה בירושלים
העיר העתיקה היא מקום שבו כל אבן מספרת סיפור, והנשים שמילאו את סמטאותיה השפיעו על ההיסטוריה היהודית, הנוצרית והמוסלמית. בסיור זה נעבור בין רחובות צרים ונשמע על נשים שחיו כאן בתקופות שונות: מנהיגות רוחניות, אימהות למשפחות ענפות, יזמיות מחתרת, חוקרות ואמניות שיצרו בתוך מציאות מורכבת. נבחן איך נראתה נשיות בירושלים לפני מאות שנים ונשים הפועלות בה היום. סיור מרגש שמחבר בין עבר והווה אמונה וזהות נשית עמוקה.
נבקר באזור שער החדש וניחשף אל הנשים הפועלות באזור. אמנית ארמנית יוצרת, אחיות נוצריות העוסקות במלאכת הפטיסרי וקואופרטיב "בנות הכפר" המפורסם בעבודות הרקמה הערבית ומצד שני במאפים הערביים עבודת יד. בכנסיית הקבר נתוודע לסיפורה של מרים אמו של יהושוע, הבתולה הקדושה. ניחשף אל סיפורה של שלומציון המלכה. קווי רקע לדמותה. האם הייתה תמימה ורפה או תאוות כוח ושלטון. וגם: מה עשתה רחל המשוררת בירושלים, למה צחקה מיכל לדוד, ומה הסיפור האמתי של מריה מגדלנה?
בתצפית מרהיבה על הר הבית נספר על "אם המאמינים" ומהו הקשר הייחודי שלה לבעלה. נספר על השינויים בבתי השיר, אותם ערכה נעמי שמר לשירה המפורסם על העיר, נגלה למה דליה רביקוביץ רוצה למות כמו רחל, ועל מי באמת כתב שלמה המלך את שיר השירים
משך הסיור כשעתיים
הסיור אינו כולל טעימות
הסיור יוצא לדרך עם מינימום 14 משתתפות
הכניסה לגברים מותרתמעוניינת להזמין את הסיור לקבוצה סגורה? לערוך יום כיף לנשות הצוות, מסיבת רווקות, סיור יום האישה לארגון, או גיבוש אחיות משפחתי? דברי איתנו!
מידע נוסף, תנאים והגבלות
* משתתפות הסיור מכוסות בפוליסת ביטוח צד ג'.
* הסיור מותנה ברישום מינימום 14 משתתפות, ויאושר סופית יומיים לפני המועד במייל חוזר.
* התשלום מראש באשראי.
* משך הסיור כשעתיים, והוא מודרך על ידי מורת דרך מוסמכת.
דמי ביטול
ביטול עד 7 ימי עסקים לפני יום הסיור, בניכוי 5% עמלת ביטול/סליקה
במידה והסיור מבוטל על ידי החברה בשל היעדר נרשמות או כוח עליון יתאפשר לעבור לסיור אחר פנוי או לקבל החזר ללא עמלה
דחיית הסיור למועד אחר או מעבר לסיור אחר במסגרת סיורי יום האישה יתאפשר עד 5 ימי עסקים לפני יום הסיור בהתאם לעלות הסיור שנרכש. לא תתאפשר דחייה לסיורים שאינם במסגרת יום האישה.
ביטול בין 5-7 ימי עסקים לפני מועד הסיור בתשלום של 50% ביטול מתחת ל-5 ימי עסקים בתשלום מלא
מתחת ל-5 ימי עסקים לא תתאפשר דחיית הסיור
מעוניינות להזמין את הסיור לקבוצה סגורה? לערוך יום כיף לצוות הנשי שלכם, סיור רב משתתפות לארגון, או גיבוש אחיות משפחתי? דברו איתנו!








