סל הקניות שלי
סיורים פתוחים יאללה באסטה

על הניסים ועל הנשנושים - סיור חנוכיות וטעימות בירושלים

הצטרפו אלינו לסיור שכולו אור, סיפורים וטעמים בשוק מחנה יהודה ושכונת נחלאות

מחיר: 200
כמות:


הוסף לסל
קנה עכשיו

 
מתי יוצא?

לאורך ימי החנוכה, מדי ערב ב-16:00 וב-19:00
 


כמה זמן?
משך הסיור
כשעתיים וחצי


כמה אנשים?
מינימום 14
מקסימום 22

 


כמה עולה?
200 ש"ח 
 

סיור חנוכיות וטעימות במחנה יהודה ונחלאות

סיור המשלב את קסם חג החנוכה המאיר מחלונות הבתים יחד עם טעמי שוק מיוחדים וטעימים.
הסיור מביא אליכם את השוק כפי שהוא באותנטיות המורכבת מפסיפס שלם של אנשים, בסטאות, איטליזים, גלריות ומסעדות וכמובן סופגניות בשלל צבעים וטעמים כמו שרק שוק מחנה יהודה יכול להציע. 

הסיור מציע שני מסלולים הפוכים לבחירתכם:
סיור שמתחיל בשעה 16:00 בטעימות בשוק וממשיך לסיור חנוכיות בנחלאות 
סיור שמתחיל בשעה 19:00 בסיור חנוכיות בנחלאות, וממשיך לסיור טעימות לילי עם האנרגיות המיוחדות והתוססות של השוק בלילה

בשוק נטעם חלבה וטחינה מקומית בשלל טעמים מקוריים, נשתה את שיקויי הפלא של איש האתרוגים, נבקר בחנות תבלינים שמציעה תבלינים מחממים לחורף, נטעם מאפה גרוזיני במילוי גבינות שנמתחות עד כלות, וכמובן לא נשכח לקחת ביס מסופגנייה עסיסית בליווי של סחלב מחמם את לב.

 
בנחלאות נצא למסע בעקבות אורות, חנוכיות והסיפורים הנסתרים בשכונה הותיקה. נלך בעקבות האור בין הסמטאות אל בורות המים הישנים, נספר על מנהגי חג החנוכה מזווית ירושלמית, נחסה תחת צילו של עץ התות המפורסם, נסייר בין בתי הכנסת ונספר על משפחת בנאי המפורסמת וכיצד התפתחה ההרמוניה העדתית בשכונה.
 
סיור חנוכיות בנחלאות הוא חוויה ירושלמית של פעם בשנה. בואו לחוש באווירת החג הקסומה, להתחבר אל ירושלים ולשמוע סיפורים ואגדות מעולם שבאמת הולך ונעלם.

 

מידע נוסף, תנאים והערות:
* סיור זה אינו כלול ברשימת הסיורים הניתנים למימוש דרך הטבות מועדונים.
* הטעימות במסגרת הסיור עשויות להשתנות בהתאם לשיקול הדעת של המדריך והחברה.
* משתתפי הסיור מכוסים בפוליסת ביטוח צד ג'.
* תשלום לפני, בכרטיס אשראי בלבד!
* הסיור מותנה ברישום מינימום 14 משתתפים, ויאושר סופית יומיים לפני המועד במייל חוזר.
* ביטול לאחר אישורו הסופי של הסיור יחוייב בדמי ביטול מלאים.
* במקרה של ביטול הסיור מצד החברה יתקבל החזר מלא.

שימו לב: ביאללה באסטה אנחנו אוהבים לטייל גם כשהשמיים מתעננים ויורד גשם. אם צפוי גשם אתם מוזמנים להתלבש בצורה נוחה ומתאימה ולהביא מטריות. במקרה כזה, הסיור יתמקד באיזורים המקורים שבמסלול ויציאה לשטחים פתוחים בהפוגות.
בתנאים של מזג אויר קיצוני (שלג, סופת גשמים עזה, חמסין) -ניתן עד יומיים לפני מועד הסיור לדחות את הסיור ולהעבירו לתאריך חלופי תוך 3 חודשים. (במידה והסיור החלופי יקר יותר יש לבצע השלמת תשלום)

דמי ביטול:
ביטול עד שבוע לפני המועד- החזר מלא פחות 5% עמלת סליקה
*במידה והביטול נעשה ע"י החברה או בשל כוח עליון - יתקבל החזר מלא
עד 48 שעות לפני המועד- 50% דמי ביטול
פחות מ-48 שעות לפני המועד- דמי ביטול מלאים.
 
English