
מתי יוצא?
בתאריכים נבחרים לאורך ימי החנוכה
בשעה 16:00 ו-18:30

כמה זמן?
משך הסיור
כשעתיים

כמה אנשים?
מינימום 14
מקסימום 22

כמה עולה?
120 ש"ח למשתתף
סיור חנוכיות תיאטרלי בנחלאות להורים וילדים
בואו לחגוג את חנוכה עם סיור חנוכיות שלא תשכחו – סיור תיאטרלי עם שחקנית בסמטאות הקסומות של שכונת נחלאות הירושלמית. הסמטאות המוארות באור חמים של נרות חנוכה מתעוררות לחיים במפגש מיוחד עם דמויות ירושלמיות מהעבר, שיספרו לנו על ניסים, חלומות ותקוות שנרקמו בין סמטאות השכונה העתיקה.
במהלך הסיור נצעד בין החנוכיות שמאירות את דרכנו, והשחקנית שלנו תגלם דמויות מקומיות, ססגוניות ומלאות חיים. באמצעות משחק סוחף ואותנטי, ניכנס לסיפורי השכונה כפי שסופרו מדור לדור: סיפורים על בורות המים הישנים, עץ התות המיתולוגי, משפחת בנאי, מאבקים עדתיים, גיבורים מקומיים ומורשת יהודית עמוקה.
בכל תחנה השחקנית תפתיע אותנו עם דמות חדשה – האם תהיה זו הכובסת של השכונה? הרוכל שבא למכור מרכולתו ומספר על ימים עברו? או שמא איש הסוד המקומי, שמכיר את כל הסמטאות והסיפורים הנסתרים? כל דמות תאיר צד נוסף בשכונה ותוביל אותנו לעולם מרתק ומלא קסם.
בואו לחוש באווירת החג הקסומה, להתחבר אל ירושלים ולשמוע סיפורי גבורה יהודיים ואגדות מעולם הולך ונעלם.
מידע נוסף, תנאים והערות:
סיור זה אינו כלול ברשימת הסיורים הניתנים למימוש דרך הטבות מועדונים.
הסיור מותאם למשפחות עם ילדים מגילאי 4 ומעלה.
הסיור יארך כשעתיים
הסיור ילווה בשחקנית מקצועית
*משתתפי הסיור מכוסים בפוליסת ביטוח צד ג'.
הסיור מותנה ברישום מינימום של 14 משתתפים
תשלום מגיל 3 ומעלה
הסיור כולל טעימה של סופגניה עם ריבה.
שימו לב: ביאללה באסטה אנחנו אוהבים לטייל גם כשהשמיים מתעננים ויורד גשם. אם צפוי גשם אתם מוזמנים להתלבש בצורה נוחה ומתאימה ולהביא מטריות. במקרה כזה, הסיור יתמקד באיזורים המקורים שבמסלול ויציאה לשטחים פתוחים בהפוגות.
בתנאים של מזג אויר קיצוני (שלג, סופת גשמים עזה, חמסין) -ניתן עד יומיים לפני מועד הסיור לדחות את הסיור ולהעבירו לתאריך חלופי תוך 3 חודשים. (במידה והסיור החלופי יקר יותר יש לבצע השלמת תשלום)
תנאי ביטול:
ביטול עד שבוע לפני המועד- החזר מלא פחות 5% עמלת סליקה
*במידה והביטול נעשה ע"י החברה או בשל כוח עליון- יתקבל החזר מלא
- 2-7 ימים טרם מועד הסיור: 50% דמי ביטול
- פחות מ-2 ימים טרם מועד הסיור: תשלום מלא








